Leave Your Message
Fa'ato'a fa'apipi'i taga saimini, fofo fa'acartoning mo Uni-Peresitene

Tala Fou a le Kamupani

Fa'ato'a fa'apipi'i taga saimini, fofo fa'acartoning mo Uni-Peresitene

2024-04-28 09:19:35

O le ofisa autu i Taiuani, Saina, Uni-Peresitene ua vave ona tupu talu mai a latou oloa

Gen fa'alauiloa. A o faagasolo le taimi, o saimini vave latou te gaosia o loʻo i ai le faʻateleina o sea o le maketi o le lalolagi, o lea na latou filifili ai e faʻalautele a latou laina faʻapipiʻi vave e faʻafetaui ai le faʻatupulaia o manaoga o maketi. le Iunaite Setete ma isi atunuu, na maua ai i matou e le Uni-President Group.

O se laki ua mafai e le au inisinia a Poemy ona mamanuina lelei atoatoa

masini fa'apipi'i saii vave mo i latou, na tula'i le 'au a Poemy e lu'i ma fa'atulagaina laina fa'agaio'iga fa'apolopolo vave mo le Uni-peresitene.

O masini faʻapipiʻi noodles vave na matou ofoina atu mo le Unit-Peresitene lea e mafai ona fesoasoani ia i latou i se tulaga tele mai le tele o asiasiga, e pei o le faʻasaoina o tau o tagata faigaluega, faʻasaoina potu gaosiga, maua se 'au faʻapolofesa e mafai ona ofoina atu le lagolago faʻapitoa 24-itula.

Ina ua uma ona fa'apipi'i masini saimini vave, fai mai la latou 'au fa'ainisinia: na ofo mai e le solo se fa'atauga mo le pisinisi, lea e faigata mo so'o se tasi e le amanaiaina pe tauva. Muamua, mai se vaaiga faʻapitoa, Poemy naʻo le faʻaaogaina o vaega pito i luga o le laina ma a latou meafaigaluega. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faʻatonuga, pneumatics ma afi o Siamani na faia e Siemens.

O le fa'apolofesa ma le fa'amaoni o le 'au solo i le fa'agasologa atoa o le fa'agasologa sa tele fo'i sona sao i le faiga o fa'ai'uga.

I le taimi e uma ai le fa'atauga, na fa'aalia ai e Poemy i lea taimi ma lea taimi latou te "i ai" pe a matua taua lava. Mai le tulaga o le fuafuaina o le poloketi, lea sa matua'i pulea lelei le mamanu o laina ma le fauina o le pusa ma feso'ota'iga manino i la'asaga uma ona e le'i tuai mai Poemy i le tu'uina atu o meafaigaluega; i le tulaga faʻapipiʻi, lea na iai le 'au faʻapolofesa sili a Poemy i le nofoaga mo le faʻapipiʻiina & aʻoaʻoga; ma agai atu i le gaosiga ma le aso i lea aso e mafai ai ona tatou fiafia uma i le gaosiga e sa'o ma tumau.

O le faagasologa o le afifiina o saimini vave e faapea:

I le.jpg

Leai

Igoa masini

Leai

Igoa masini

1

Fa'ailoga uamea

7

fa'aputu ato tele

2

O mea atamai e fa'avasega fusipa'u fe'avea'i

8

masini teu aluga ato tele

3

Otometi tama'i taga mea manogi

9

tele-pe aoina otometi cartoning

4

Masini fa'apipi'i aluga ato tasi

10

tele-pe otometi vave saimini cartoning talimalo

5

fua mamafa

11

Atoatoa otometi masini cartoning accumulator mo taga saimini

6

masini X-ray

12

Otometi atoa masini cartoning talimalo mo taga saimini